Apogeo
Reklama

Větší zájem o platby mobilem mají podle mBank muži

23.01.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Větší zájem o platby mobilem mají podle mBank muži

Většina lidí už svůj mobilní telefon ani nepustí z ruky.

A proto jim firmy vycházejí stále více vstříc se svými službami. To samé udělala i mBank, která již dva měsíce nabízí ve své nové mobilní aplikaci 3.0 službu Android Pay, kterou využívá čím dál více klientů. Pomocí služby Android Pay bylo v mBank doposud realizováno přes 185 tisíc platebních transakcí za celkem 89 milionů korun.
Klienti mBank k placení přes Android Pay využívají nejvíce kartu VISA, kterou provedli celkem 147 013 transakcí. Karta MasterCard byla využita již 40 485krát. Zpravidla se jedná o muže, kteří pomocí aplikace uskutečnili celkem 89 procent transakcí. Ženy pak provedly zbylých 11 procent transakcí.
„S adopcí mobilního placení jsme velmi spokojeni, našich cílových hodnot jsme docílili již po necelých dvou měsících, nicméně ideální případ by byl, kdyby mobilem platili všichni. Co se ukazuje jako výzva, je přesvědčit pro placení mobilem i ženy, kterým, jak se zatím zdá, je peněženka v kabelce bližší nežli mobil,“ říká Michal Pokluda, ředitel CORE produktů a inovací mBank.
Uživatelé realizovali transakce za přibližně 89 milionů korun, přičemž z celkové částky zaplatili muži celých 78 179 778 korun. Žen se týkaly platby přesahující devět milionů korun.
„Jsme rádi, že naši novou aplikaci využívá stále více lidí. Zároveň pracujeme na dalších zlepšeních a upgradech naší appky, o kterých budeme průběžně informovat,“ říká Bronislav Dvořáček, ředitel vývoje produktů mBank.
Nová aplikace mBank 3.0 je v provozu od poloviny listopadu a dle statistik je o ni enormní zájem, který se neustále zvyšuje. Je vybavena zbrusu novými funkcemi tak, aby zvyšovala komfort uživatele. Přístupná je i pro majitele operačních systémů iOS, kteří se do aplikace mohou přihlásit pomocí Face ID.
Tisková zpráva mBank


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama