e-news.cz - kurzy
Reklama

Nejoblíbenějšími benefity českých zaměstnanců jsou fitness a posilovny

23.03.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Nejoblíbenějšími benefity českých zaměstnanců jsou fitness a posilovny

Z aktuálních statistik ActivePassu, benefitní zaměstnanecké karty na sport a zábavu, která podporuje aktivní trávení volného času, vyplývá, že i když kartu ActivePass vlastní o něco více žen (53 procent) než mužů (47 procent), tak ji muži využívají 1,8× více než ženy.
Polovina vstupů v tomto roce byla do fitness a posiloven, 10 procent lidí využilo saunu. Mezi další nejčastěji využívané sportovní aktivity patří jóga, aerobik a skupinová cvičení, bazén, squash a badminton. Z aktivit, které nabízí rozšířená varianta karty ActivePass Plus, to byly výstavy a muzea, dětské koutky a herny a únikové hry.
„Nejvíce lidé využívají ActivePass mezi 17. a 19. hodinou, kdy ji uplatní zhruba třetina uživatelů. O něco méně pak v čase mezi 15. a 17. hodinou. Zajímavé je, že další velmi exponovaný čas je mezi 11. a 12. hodinou a ráno mezi 6. a 8. hodinou,“ říká Lukáš Pokorný, obchodní ředitel ActivePassu, a doplňuje: „V průběhu týdne využívají ActivePass lidé nejčastěji v úterý, o něco méně v pondělí a v pátek. Nejméně je karta používána během víkendu, kdy sobota je nejslabší.“
ActivePass funguje jako permanentka na volnočasové aktivity a svému majiteli umožňuje každý den jeden vstup do jakékoli smluvní provozovny. Většinu zařízení lze s kartou navštěvovat bez dalších poplatků, pouze u některých prémiových aktivit může být účtován jednorázový příplatek. Aktuálně je v nabídce ActivePassu přes 5 500 aktivit u více než 1 000 partnerů a každý měsíc počet provozoven roste.
S kartou ActivePass mohou lidé nově vyrazit například do Zoologické a botanické zahrady města Plzně, Zoologické zahrady Liberec, Zoo Hluboká nad Vltavou, do Aquacentra Pardubice nebo do Plaveckého bazénu Litvínov. Zalyžovat si mohou nejen v partnerských skiareálech, ale nově také v suchu a teple v Inski-Indoor lyžování v Českých Budějovicích na profesionálním simulátoru Maxxtracks – unikátní technologii pohyblivého pásu s nastavitelnou rychlostí a úhlem sklonu. Širokou nabídku sportovních aktivit mohou nově využít ve sportovních areálech HAMR v Praze-Záběhlicích a Štěrboholech, Harmony Wellness clubu v Písku, Pulse Fitness v Praze a Benešově nebo v rámci špičkových fitness a wellness center Factory Pro v Praze na Smíchově a na Hradčanské. Pro opravdové fajnšmekry je pak nově v nabídce možnost poznat Prahu jinak, konkrétně očima lidí bez domova v rámci prohlídek s průvodci z řad bezdomovců z Pragulic.
Karta ActivePass má dvě úrovně: základní variantu ActivePass a rozšířenou variantu ActivePass Plus. ActivePass využijí hlavně sportovci. Umožňuje vstupy do sportovišť od fitness center přes plavání nebo aerobik a skupinové lekce, sportoviště pro raketové sporty, až po kruhový trénink. Také s ní mohou relaxovat v saunách, wellness centrech, akvaparcích a věnovat se sezonním aktivitám. ActivePass Plus rozšiřuje možnosti o zážitkové a rodinné aktivity s dětmi. Kromě sportu tak nabízí i populární IQ parky, zoo, botanické zahrady, muzea, hrady a zámky, únikové hry, laser games, paintball, motokáry, farmy a mnoho další zábavy.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama