e-news.cz - kurzy
Reklama

V hotelové síti OREA můžete platit kryptoměnou bitcoin

31.03.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
V hotelové síti OREA můžete platit kryptoměnou bitcoin

Největší tuzemská hotelová síť OREA Hotels &

Resorts se zařadila mezi trendy hotely, které umožňují platbu bitcoiny za své služby. Její zákazníci tak mohou použít tuto kryptoměnu ve všech čtrnácti hotelech, které se nacházejí po celé republice.
Nadšenci i investoři z České republiky mohutně nakupovali bitcoiny dávno předtím, než se kolem virtuální měny strhla nákupní horečka, která katapultovala cenu do extrémních výšin. Potenciál plateb touto měnou je tak u nás poměrně veliký.
OREA Hotels & Resorts přichází s touto novinkou a ukazuje, že se nebojí nových příležitostí. „Pro nás znamená zavedení plateb bitcoiny další krok, jak jít naproti konečnému zákazníkovi,“ uvádí Gorjan Lazarov, ředitel OREA Hotels & Resorts, a dodává: „OREA chce být lídrem na českém trhu, a proto následuje poslední technologické trendy a inovace, aby přispěla ke spokojenosti hostů.“ Většina lidí již v dnešní době platí bezhotovostně a začíná využívat další formy, jako je platba bitcoiny. OREA dokazuje, že jde s dobou, investuje do inovací a otevírá dveře těmto převratným změnám.
Bitcoin funguje od roku 2009, kdy jej vytvořil člověk nebo skupina lidí podepsaná jako Satoshi Nakamoto. Obchodování s bitcoinem je možné rozdělit do tří období. Do června roku 2013 se bitcoinem zabývali téměř výhradně IT specialisté. V roce 2013 si situace v kryptoměnách ve větším měřítku všimli profesionální investoři. V průběhu roku 2017 se k obchodování s bitcoinem přidala i širší veřejnost. Proto je namístě rozšiřovat postupně možnosti, kde se touto kryptoměnou bude moci platit.
Hlavní vlastností bitcoinu je jeho plná decentralizace, aby jej jednotlivci ani vlády či centrální banky nemohli ovlivňovat. Konečné množství bitcoinů je předem dáno. Bitcoin je samostatná měna, zcela nezávislá na tradičních měnách jako koruna, euro apod. Hodnota bitcoinu – podobně jako většiny ostatních měn – vychází pouze z poptávky a nabídky na trhu, a je tedy dána ekonomickou rovnováhou. Jeho hodnota je závislá na důvěře, že jím bude možno v budoucnu zaplatit stejně jako dnes.

TZ OREA Hotels & Resorts


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama