e-news.cz - kurzy
Reklama

Nový projekt úspěšného startupu převezme péči o auto

19.04.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Nový projekt úspěšného startupu převezme péči o auto

Úspěšný startup DoDo, který nabízí osobní asistenční služby, přichází s novinkou v podobě služby DoDo Car.

Majitelé vozů díky ní ušetří čas strávený v servisu, myčce nebo na STK. DoDo autokurýři se o vůz kompletně postarají od jeho vyzvednutí přes požadovanou péči až po dovezení zpět. DoDo tak dále posouvá hranice možností v oblasti asistenčních služeb, a ještě více ulehčuje život svým zákazníkům.
Cílem nové služby DoDo Car je ušetřit lidem čas, který mohou využít smysluplněji – ať už prací, odpočinkem nebo třeba aktivitami s rodinou. „Z naší zkušenosti víme, že péče o auto bývá časově náročná a mnohdy narušuje denní rozvrh. Proto jsem se rozhodli našim zákazníkům tento drahocenný čas ušetřit. Naši autokurýři za ně zajedou do servisu nebo myčky, nechají přezout pneumatiky nebo vyměnit vadnou součástku,“ doplňuje Michal Menšík, CEO DoDo. „DoDo ohlídá i všechny důležité termíny prohlídek, včas je zákazníkům připomene a poté je za ně i vyřídí.“
DoDo Car tak zvládne kompletní servis v oblasti péče o vůz včetně administrativních záležitostí, jakou je například přepis vozu nebo objednání na pravidelný servis. Každé „opečované“ auto bude po souhlasu majitele přidáno do databáze DoDo Car, díky níž služba s předstihem na všechny důležité termíny upozorní, ať už půjde o končící STK, výměnu oleje, zakoupení dálniční známky, přezutí pneu, zakoupení nové lékárničky a podobně.
Autokurýři DoDo Car jsou vyškolení řidiči s mnohaletou praxí, kteří prošli speciálním tréninkem bezpečné jízdy. Majitelé mohou mít navíc svůj vůz neustále pod dohledem díky možnosti sledování aktuální polohy, či zjištění informací o aktuální rychlosti. Samozřejmostí je pojištění pro případ nehody s pojistným krytím 5 milionů korun.
Služba DoDo Car je dostupná v Praze. Pro objednávku stačí využít FB Messenger, SMS nebo webchat. Cena se odvíjí individuálně od každé zakázky a bude možné ji zaplatit kartou na místě předání vozu a přidat ji k ceně za servis. Do projektu se zapojili partneři jako síť autoservisů Elit nebo třeba automyčka Kukačka sídlící na pražské magistrále.
O startupu DoDo
DoDo je vysoce flexibilní osobní asistenční a kurýrní služba, která na základě objednávky pomocí SMS nebo Facebook Messengeru je služba schopna zajistit okamžitou pomoc s takřka jakýmkoli problémem – ať se jedná o dovoz čerstvé pizzy, nákup kancelářských potřeb či vyzvednutí obleku z čistírny. To vše v řádech desítek minut či v případě složitějšího zadání několika hodin. Pro e-shopy a e-commerce služby v rámci B2B pak funguje jako vysoce kvalitní, spolehlivé a „feedback-friendly“ řešení poslední míle. V současné době působí DODO v Praze, Plzni a Brně, kde má dohromady asi 180 kurýrů. Využívá kompletně vlastní infrastrukturu včetně vozového parku, který čítá přes 50 automobilů.
O společnosti Inveo
Největší český e-commerce akcelerátor je většinově vlastněný e-commerce expertem Michalem Menšíkem, který mimo jiné stojí za projekty Slevín nebo PayLo. Kromě vlastní e-shopové platformy nabízí tailor-made mailingovou službu Mailforce, službu pro analyzování emailingů Mailytics a od roku 2017 také osobní asistenční službu DoDo. Ve svém portfoliu spravuje e-commerce aktivity brandů jako Asko, L’Oréal, Alpine Pro, Bambule, Teta nebo Douglas.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama