e-news.cz - kurzy
Reklama

Chytré auto má nově asistenční služby v červnu za korunu

26.05.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Chytré auto má nově asistenční služby v červnu za korunu

Na asistenční služby, které pomohou v nesnázích, se mohou od 1.

června 2018 spolehnout všichni zákazníci, kteří si pořídí Chytré auto od T-Mobile. Získají je jak noví, tak i stávající uživatelé a to zdarma v rámci svého paušálu či předplacenky. Pro T-Mobile asistenční služby v hodnotě 1 500 korun za rok zajišťuje společnost ÚAMK (Ústřední auto moto klub), která zlidověla pod označením „Žlutí andělé“ a je tradičním poskytovatelem asistenčních služeb a partnerem motoristů nejen na území České republiky, ale i v Evropě.
Asistenční služby zahrnují mimo jiné příjezd, odjezd a práci mechanika při problémech na cestách, odtah v případě poruchy, zapůjčení náhradního vozidla, náhradní ubytování nebo náhradní dopravu pro posádku a non-stop informační linku v češtině a angličtině.
Blíží se prázdniny a s nimi i moment, kdy Češi vyrazí na dovolené v tuzemsku i do zahraničí. Díky novince v podobě asistenčních služeb zdarma, dříve představenému WiFi připojení pro celou posádku a akční ceně za zařízení, která v červnu činí jen jednu korunu, je teď ta nejlepší chvíle na pořízení Chytrého auta,“ vysvětluje Ota Mráz, senior manažer DT Connected Car Hub. „Jsem si jistý, že WiFi ocení při cestě na dovolenou děti a asistenční služby zase v případě potíží jejich rodiče.“
Noví i stávající zákazníci si mohou službu aktivovat stažením nejnovější verze aplikace Chytré auto z Google Play a AppStore a akceptováním podmínek. Asistenční služby je možné využívat 24 hodin po jejich aktivaci.
Tarif Chytré auto WiFi standard přináší datový limit 5 GB za 249 korun měsíčně, verze WiFi premium nabízí 20 GB dat ze 499 korun za měsíc a standardní cena zařízení činí 499, respektive 1 499 korun (v průběhu června však jen jednu korunu!). K dispozici je i varianta bez připojení k internetu, která do mobilní aplikace rovněž přenáší například informace o stylu jízdy, poloze, trase pohybu, poruchách nebo stavu baterie.
Více o Chytrém autu najdete na adrese http://www.t-mobile.cz/chytre-auto. Tento produkt si mohou zájemci (nejen zákazníci T-Mobile) zakoupit na Značkových a Partnerských prodejnách T-Mobile, prostřednictvím webu operátora či přes jeho Zákaznické centrum.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama