e-news.cz - kurzy
Reklama

Vytvoření profilu firmy a inzerování pozic je nyní zdarma

22.08.2018, Autor: Z tiskových zpráv

1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
Vytvoření profilu firmy a inzerování pozic je nyní zdarma

Pracovní portál zaměřený na IT specialisty Jobstack.it nyní nabízí své služby pro firmy zdarma.

Na webu je nyní možné založit firemní profil a publikovat neomezené množství inzerátů zcela bezplatně, jde o tzv. Freemium obchodní model. Zakladatelé portálu si kladou za cíl shromáždit na Jobstack.it co nejvíce pracovních nabídek a ulehčit tak IT specialistům hledání práce.
Pracovní nabídky v oboru IT jsou v současnosti velmi roztříštěné, a i když je poptávka po IT specialistech vysoká, někdy pro ně není lehké se v tom všem zorientovat. Sjednotit IT pracovní trh pro nás bylo cílem už když jsme před rokem portál Jobstack.it zakládali a nyní se do toho chceme opřít ještě více. Chceme zjednodušit firmám inzerování svých nabídek právě u nás, a tím vytvořit pro zájemce o práci místo, kde bude co nejvíce nabídek,“ říká Jan Silber, jeden ze zakladatelů portálu Jobstack.it.
Portál Jobstack.it byl spuštěn v červenci 2017 a nabízí vytvoření profilu firmy a inzerování pracovních nabídek včetně obrázků a ilustračních videí. Důraz je kladen také na strukturování nabídek, aby každý zájemce o práci našel přesně to, co hledá, nejen podle zaměření, ale také například podle velikosti firmy, možného termínu nástupu nebo platového ohodnocení. Všechny služby jsou nyní pro inzerenty i IT specialisty hledající práci zcela bezplatné a neomezené. Kromě inzerování pracovních nabídek a možnosti mezi nimi vyhledávat nabízí Jobstack.it také odborné HR poradenství. Další prémiové služby se nyní připravují.
Tvůrci startupu Jobstack.it jsou Jan Silber, specialista na IT a management, David Salač, CEO ve společnosti APSAZ Consulting a Kateřina Prášilová, odbornice v oblasti HR, talent sourcing manager.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama