e-news.cz - kurzy
Reklama

Mall Boxy v pilotním provozu: vyzvednutí nákupů v režimu 24/7

21.09.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Mall Boxy v pilotním provozu: vyzvednutí nákupů v režimu 24/7

Ostrý provoz devíti schránek probíhá na přelomu září a října v Praze.

Následně budou Mall Boxy rozšířeny do více než 70 míst v ČR, na Slovensku pak 30. Pro objednávky z Mall.cz tak budou mít lidé blíže, počet lokalit pro vyzvednutí zboží vzroste na více než 300 v obou zemích. V průběhu dalších měsíců bude služba k dispozici pro zákazníky dalších e-shopů nákupní galerie, např. Bigbrands.cz, Proděti.cz nebo Vivantis.cz, včetně zboží z partnerského prodeje.
Zpočátku pilotního provozu, který začíná 20. 9. 2018, si lidé vyzvednou jednopoložkové objednávky hrazené kartou nebo převodem z Mall.cz. Cílem je otestovat plnou funkčnost systému od volby konkrétní schránky, přes průběh platby, po samotné převzetí zásilky. V říjnu dojde k plnohodnotnému pokrytí distribuční sítě do celé České republiky a na Slovensko.
Zákazníci si při nákupu jednoduše vyberou mezi možnostmi dopravy odběr v tom Mall Boxu, který jim lokalitou nejlépe vyhovuje. „Navyšujeme tak počet odběrných míst téměř dvojnásobně. Spolu se sítí Uloženek se dostáváme na více než 150 lokalit v Česku a na 120 na Slovensku,“ říká Ivan Vodička, ředitel pro retail Mall Group a dodává: „Reagujeme na přání našich zákazníků, kteří často nemají možnost vyzvednout si zboží v přesném časovém úseku nebo v rámci otevírací doby.“
Zkušební provoz ukončí rozšíření služby pro více položkové nákupy: „Technologicky je poměrně složité zajistit u vícekusových objednávek správné uložení do schránky. Variant, jak poskládat pět libovolných položek je mnoho tisíc, přičemž jen zlomek z nich vyhovuje našim standardům. Proto začínáme od jednodušších, jednopoložkových nákupů,“ dodává Ivan Vodička. Mall Boxy lidé najdou na místech s dobrou dopravní obslužností, přičemž je zároveň zajištěna bezpečnost zákazníků i jejich zboží. V jednotkách případů, kdy jsou umístěny v obchodních centrech, může dojít k omezení přístupu vzhledem k jejich otevírací době.
Zdvojnásobení počtu odběrných míst Mall Group dosáhla díky nákupu většiny sítě původních Poštomatů v České republice a na Slovensku včetně řídícího systému od polské firmy in Post. V rámci toho dochází k rebrandingu automatů a integraci jejich technických systémů.
Seznam umístění Mall Boxů v pilotním provozu

Praha 12 – Modřany Obchodní nám. 1590, Albert v přízemí, na parkovišti, 30m napravo od vchodu do OC a prodejny potravin Albert
Praha 11 – Chodov Brandlova 8, Albert v 1.patře, na ochozu, nalevo od vchodu do prodejny potravin
Praha 4 – Krč Budějovická 1667/64, Billa v přízemí, na venkovním parkovišti vlevo od vjezdu z ulice A. Staška, na konci budovy DBK
Praha 6 – Břevnov  Bělohorská 205, Kaufland v přízemí, 30 m nalevo od vchodu do prodejny potravin
Praha 6 – Břevnov Radimova 40 v přízemí, v ulici Radimova, pod schody k prodejně potravin
Praha 10 – Vršovice U Slávie 1527/3, OC Eden* v -1. podlaží garáží OC EDEN, 25m nalevo od vstupu
Praha 9 – Libeň Českomoravská 2420/15a, OC Harfa* v -1. podlaží garáží OC Harfa, červená zóna mezi sloupy D a E
Praha 14 – Hloubětín  Kolbenova 1094, Penny v přízemí, na parkovišti, 30 m nalevo od v chodu do prodejny potravin Penny Market
Praha 7 – Holešovice Argentinská, Billa na parkovišti prodejny potravin

*dostupnost Mall Boxu je omezen otevírací dobou obchodního centra


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama