Apogeo
Reklama

Inovační laboratoř autobazaru se stěhuje a nabírá nové lidi

02.10.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Inovační laboratoř autobazaru se stěhuje a nabírá nové lidi

Inovační laboratoř AuresLab se stěhuje z centrály největšího českého autobazaru AAA Auto v pražských Čimicích do prostor Visionary v Holešovicích.

Hledá a nabírá další experty na data, analytiky a programátory.

V datech je zlato, a kdo je má, přežije případné horší časy. Automobilový trh čeká radikální proměna, a je třeba se na ni připravit. Proto vyvíjíme aplikace, jež umějí data důkladně vytěžit, a které budí enormní zájem zahraničních autobazarů. Nedávno si je od nás koupila ruská společnost TransTechService (TTS), která je s více než 100 tisíci prodanými auty ročně největším prodejcem ojetých vozů v Tatarstánu a jedním z největších v Rusku. A není sama, kdo jeví o těžbu dat s pomocí robotů zájem,“ říká Stanislav Gálik, šéf inovační laboratoře AuresLab v AAA Auto, která má za sebou rok fungování. Na těžbě a využití dat v oblasti auto-moto nyní v AuresLab pracuje 20 expertů. V horizontu 3 měsíců chce inovační centrum zaměstnat dalších minimálně 10 odborníků.

Aplikace AuresApps například prohledávají a analyzují desítky tisíc inzerátů a zaznamenávají všechny charakteristiky vozu, které jsou z hlediska prodeje důležité – stáří, nájezd, motor a podobně – a porovnávají je s časem, za nějž si daný vůz najde kupce. Tím umožňují mimo jiné lépe naceňovat vykupované vozy tak, aby firmy zákazníkům mohly dát vyšší cenu než konkurence či zvýšit samotné prodeje.

Podle Stanislava Gálika je v této době těžší „přetáhnout“ kvalitní zaměstnance. „Špičkoví lidé vždy práci mají a je dost těžké je přesvědčit, aby měnili. Musíme jim nabídnout zajímavý projekt, který by je bavil, vyzýval, mohli se naučit novým věcem, posouvat se v kariéře a cítili respekt a dobré klima ze strany kolegů,“ říká Gálik a dodává, že bez inovací a těch, kdo je umějí přinést, firmy v nelítostném konkurenčním boji a případné recesi neobstojí.

O AuresLab

Inovační laboratoř AuresLab zastřešuje projekty sítě autocenter AAA AUTO. Od založení na počátku roku 2018 již kromě datových aplikací Aures Apps představila několik úspěšných projektů jako prodej investičních vozů Mototechna Classic, službu dlouhodobého pronájmu Mototechna Drive nebo službu testování vozu Try & Buy. Výkonným ředitelem AuresLab je Stanislav Gálik, který dříve působil také na pozici poradce pro inovace v rámci České spořitelny a jenž je v oboru startup projektů a inovací již zkušeným manažerem, v minulosti založil a posléze úspěšně prodal módní značku Galard a spoluzaložil inovační centrum Unifer.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama