e-news.cz - kurzy
Reklama

Jak si vychutnat skvělé pivo, když se vám nechce do hospody

03.11.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Jak si vychutnat skvělé pivo, když se vám nechce do hospody

Na pražský trh od letošního podzimu vstoupil první online pivní výčep Peevo.cz.

Jde o unikátní službu expresního rozvozu čerstvě načepovaných piv z menších českých pivovarů a zatím si Peevo mohou objednat zákazníci v Praze a okolí. Online výčep nabízí šest až osm druhů piv, které se obměňují několikrát týdně.

Objednávku stačí jednoduše naklikat na webu Peevo.cz, zvolit množství a skleněnou či PET lahev. Pivo je pak načepováno speciální pípou, díky které nepřijde tekutina do kontaktu se vzduchem. Tak je pivo čerstvé a vydrží v lahvi až měsíc. Pivo je potom dodáno zákazníkovi expresně do 90 minut nebo ve zvoleném čase. Kurýr přiveze pivo vychlazené na ideální teplotu, připravené k servírování.

Na to jak Peevo funguje, se můžete podívat na videu ZDE

Peevo je online výčep toho nejlepšího z menších pivovarů. Rozvážíme po Praze sedm dní v týdnu. Nemáme na výběr tisíce litrů, soustředíme se na kvalitu. Díky tomu pivo dokážeme uchovávat v ideálních podmínkách a denně obměňujeme nabídku,“ říká Matúš Karaffa, spoluzakladatel Peevo.cz, a dodává: „Věříme, že možností na pár kliků ochutnat unikátní a speciální piva z minipivovarů, které můžete většinou dostat jen v několika málo hospodách a specializovaných obchodech, zaujmeme nejen skalní milovníky craft beer.“

Za prvním online výčepem Peevo stojí zakladatelé Matúš Karaffa a Marek Hotovčin, dva kamarádi z dětství, původně z Košic, kteří už si spolupráci vyzkoušeli na projektu Feedo.cz, který se stal největším českým eshopem s dětským zbožím, takže služby v oblasti ecommerce mají v malíku. Teď se rozhodli stvořit craft beer ráj založený na dokonalé zákaznické zkušenosti. Proč? V ČR je přes 400 minipivovarů, ale ne vždy se vám hodí do nich zajet třeba na druhý konec republiky, a když vám pivo objednané na internetu putuje v autě dopravce několik dní ve vysokých teplotách nebo v mrazech, je vám jeho původně skvělá kvalita dost ukradená.

První pražský online pivní výčep má všechno, co Matúšovi a Markovi chybělo u hospod a pivních eshopů. V Peevu nikdy není plno a nemusíte volat kvůli rezervaci. Nabídka je vždycky aktualizovaná. Objednávky jsou doručovány v rozmezí pár hodin. Výběr je menší, aby mohlo být o pivo od skladování po předání zákazníkovi skvěle postaráno. Zakladatelé si ze samé lásky k pivu postavili sami vysněný výčep s vlastním certifikovaným chladicím boxem, kde uchovávají pivo při teplotě 4 °C, a kurýr převáží objednávku v termoboxu, protože teplé pivo je horší než studené nohy. Když spojíte dobré pivo a perfektní servis, vznikne Peevo. A mimochodem, oba zakladatelé jsou zároveň nadšení zákazníci.

„Pivo vám dovezeme čerstvé a perfektně vychlazené. Jak je to možné? Máme speciální pípy a lahve, díky kterým pivo při čepování ze sudu nepřijde do kontaktu se vzduchem. Vydrží tak čerstvé několik týdnů, ale přesto ho čepujeme těsně před odevzdáním kurýrovi. Díky naší technologii nepřijdete o nic, co k pivu patří. Má správný počet bublinek i poctivou pěnu. A ano, lahev při otevření zasyčí přesně tak, jak to máte rádi. Každé pivo od nás si můžete vychutnat hned nebo si ho v uzavřené lahvi nechat na později. Díky naší technologii čepování si pivo zachová stoprocentní kvalitu až po dobu čtyř týdnů,“ slibují provozovatelé Peevo.cz.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama