e-news.cz - kurzy
Reklama

Na Hithitu se vybraly už čtyři miliony na tenisky z konopí

06.11.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Na Hithitu se vybraly už čtyři miliony na tenisky z konopí

Crowfundingový portál Hithit.cz má nového rekordmana.

Je jím česká firma Bohempia s kampaní na barefoot tenisky z technického konopí, která jako první překonala třímilionovou hranici a od fanoušků získala bezmála čtyři miliony korun. Zároveň se jedná i o nejúspěšnější kampaň v kategorii spotřebního zboží v historii československého odměnového crowfundingu.
Web Hithit.cz, který propojuje autory zajímavých nápadů s jejich zákazníky, během své šestileté existence pravidelně ukazuje, že se skrz crowfunding v České republice dají vybrat i velké finanční obnosy. Devět zdejších projektů už v minulosti překonalo milionovou hranici. Dosud nejúspěšnější byl projekt Nakopni Jatka, který získal více než 2,4 milionu korun. Za celou dobu existence se na Hihitu podařilo vybrat už více než 150 milionů korun.
Historicky nejúspěšnějším projektem se nyní stala kampaň české značky Bohempia na barefoot konopné tenisky, která jako první dokázala překonat hranici tří milionů korun a k dosažení čtyř milionů jí scházelo jen necelých padesát tisíc. O tom, že půjde o nebývale úspěšný projekt svědčila už skutečnost, že si fanoušci během prvních pár hodin zakoupili konopné tenisky za více než půl milionu korun. Milionová hranice padla na konci prvního týdne, k dosažení dvou milionů stačily značce Bohempia týdny dva. Tři miliony se povedlo získat na začátku posledního týdne třicetidenní kampaně. Celkem se vybralo 3 956 064 korun a do kampaně se zapojilo 1 635 přispěvatelů.
Na začátku Hithitu jsme měnili umělecké prostředí, poté se u nás začalo dařit veřejně prospěšným projektům typu Piana na ulici. Nyní se definitivně potvrdilo, že crowdfunding v Česku dokáže zajistit financování i podnikatelským projektům. Pro všechny, kdo zvažují způsoby získání zajímavé částky, je to velmi silný signál, ze crowdfunding na Hithitu musí mít v jejich uvažovaní výrazné místo,“ říká jeden ze zakladatelů portálu Pavel Eichler.
Značka Bohempia ale netrhá statistky jen na Hithitu. Jde totiž o první československý projekt v kategorii spotřebního zboží, kterému se povedlo překonat třímilionovou hranici. V rámci československého odměnového crowfundingu pak o kampani značky Bohempia mluvíme jako o druhém celkově nejúspěšnějším projektu v historii.
Výsledky kampaně jsou opravu neuvěřitelné. Podařilo se nám vybrat více než 800 procent cílové částky od více než 1 600 lidí, kterým děkujeme za podporu. Rozjetí výroby barefoot tenisek vyžaduje velkou investici, která bude pokryta z předprodeje bot na Hihitu. Díky tomu, že se nám povedlo vybrat tak velkou částku jsme schopni navýšit produkci a vyrobit i další varianty nových barefoot produktů,“ vzkazuje fanouškům Tomáš Rohal, zakladatel značky Bohempia. 


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama