e-news.cz - kurzy
Reklama

Cofidis zjednodušuje financování nákupu zboží, spouští Pagodil

05.12.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Cofidis zjednodušuje financování nákupu zboží, spouští Pagodil

Přední nebankovní společnost Cofidis přichází na trh s novým řešením pro financování nákupu zboží či služeb.

Jmenuje se Pagodil a navazuje na obdobné řešení fungující úspěšně v Itálii. Jeho největší výhodou je uživatelská jednoduchost pro obchodníky i klienty. Žádost o financování včetně okamžitého schválení totiž díky moderním technologiím zabere v mobilní aplikaci jen několik minut.
V Itálii funguje Pagodil na podobném principu už déle než 5 let a na tamějším trhu ho využívá přes 10 tisíc obchodních partnerů, kteří s ním ročně realizují okolo milionu finančních transakcí. Mezi obchodníky využívající Pagodil patří top značky v retailu.
Z několikaletých zkušeností z Itálie víme, že díky jednoduchosti a rychlosti umožňuje Pagodil obchodníkům prodávat nejen více zboží, ale i dražší produkty. A v neposlední řadě také uskutečnit prodej zákazníkům s nedostatkem jednorázových financí,“ říká Cyril Křůpala, obchodní a marketingový ředitel společnosti Cofidis. To potvrzují také údaje z průzkumu mezi uživateli Pagodilu z Itálie, když 31 procent zákazníků nakoupilo dražší zboží, než plánovalo, a to dokonce o 54 procent. Další data ukazují, že 37 procent zákazníků by svůj nákup bez Pagodilu vůbec neuskutečnilo.
Pagodil od Cofidisu výrazně zjednodušuje financování nákupu zboží díky automatickému vyplňování údajů o klientovi prostřednictvím technologie OCR (Optical Character Recognition). Obchodník do speciální aplikace pouze ofotí doklad totožnosti zákazníka a manuálně doplní jen 6 dalších údajů, zatímco při standardním nákupu zboží na splátky je v některých případech potřeba vyplnit ručně až 50 informací. Složitá není ani kalkulace, když obchodník v aplikaci zvolí jen cenu zboží, přímou platbu a počet splátek. Úrok a RPSN je vždy 0 procent, klient tak nic nepřeplatí a platbu si vlastně pouze rozdělí na několik menších částí.
Financování skrze Pagodil je tak výrazně rychlejší než běžný nákup zboží na splátky a podstatně usnadňuje práci zaměstnancům. „Obchodníci většinou chtějí svým zákazníkům nabízet více možností financování nákupu zboží, ale na jedné straně bojují se složitostí formulářů a na straně druhé s časovou náročností celého procesu. Pagodil reaguje právě na tyto jejich výtky,“ říká Křůpala. Jednoduché a uživatelsky přívětivé řešení chce Cofidis využít i k oslovení segmentů, které tradičně nenabízejí svým klientům různé druhy financování. Zejména zubních ordinací, veterinárních klinik, optik, estetických klinik či fitness zařízení.
Kromě vyplnění údajů o klientovi se v aplikaci odehrává i samotné schválení včetně automatického posouzení údajů v registrech, které díky technologickému řešení probíhá okamžitě. Smlouvu následně klient podepíše prostřednictvím zabezpečeného SMS podpisu s certifikátem PostSignum od České pošty. Pagodil lze jako úvěr s nulovým navýšením sjednat od dvou do dvaceti tisíc korun na dobu od 3 do 12 měsíců. Další procesní a technologická vylepšení v aplikaci navíc Cofidis plánuje již na příští rok. Více informací o Pagodil najdete na www.pagodil.cz.
COFIDIS je silná mezinárodní finanční skupina, která působí na českém trhu již od roku 2004. Nyní je zastoupena v 8 evropských zemích. Společnost COFIDIS s.r.o. se specializuje na poskytování spotřebitelských úvěrů a nabízí svým klientům a obchodním partnerům širokou paletu finančních produktů. Výhodná úvěrová nabídka, dlouhodobé zkušenosti a individuální přístup řadí COFIDIS mezi značkové společnosti v oblasti nebankovních úvěrů.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama