e-news.cz - kurzy
Reklama

Mars nabízí absolventům možnost stát se členem leadership týmu

28.01.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Mars nabízí absolventům možnost stát se členem leadership týmu

Globální výrobce cukrovinek, jídla a krmení pro zvířata Mars nabízí ambiciózním absolventům toužícím po nadnárodní kariéře v pozici lídra šanci

poznat svět vrcholného businessu prostřednictvím programu Mars Leadership Experience (MLE). MLE je program pro absolventy navržený tak, aby odemkl potenciál, rozvinul schopnosti a poskytl mimořádné příležitosti k nastartování kariéry.
Po třech náročných letech naplněných stále větší zodpovědností, unikátními projekty a rotováním napříč pozicemi na několika trzích dostane absolvent šanci postavit se do čela Marsu v jedné z 250 vedoucích rolí.
Mars, rodinný podnik založený v roce 1911, vidí v každém absolventovi potenciálního lídra. Proto program Mars Leadership Experience dává absolventům šanci okamžitě se plně zapojit do dění ve společnosti. Kandidát tak hned na jeho začátku dostane velkou zodpovědnost, například za projekty a pozice s lokálním i nadnárodním dopadem.
Globální výrobce hledá budoucí členy svého Leadership týmu a od kandidátů očekává, že se plně zapojí do rozhodování a hledání cest pro spolupracovníky, jak Mars nazývá své zaměstnance, jak pracovat chytřeji a zůstat o krok napřed před konkurencí. Právě tento přístup odlišuje Mars Leadership Experience od ostatních náborových programů pro absolventy, zároveň ho ale činí velmi náročným. Kandidát na to však nebude sám. Připraveni mu pomoct budou nejen ostatní členové jeho týmu, ale zároveň i jeho mentor – manažer v seniorní pozici – a takzvaný buddy, což je bývalý absolvent, který před nedávnem byl na stejné pozici.
Tříletý program kandidát odstartuje v Praze, kde zároveň stráví první rok. Pokud bude úspěšný, dostane následně možnost přestěhovat se do jiné země. Společnost Mars ho přitom plně podpoří, a to při samotném stěhování i při životě v zahraničí. Program je obecně navržený tak, aby kandidátovi umožnil získat zkušenosti nejen na různých trzích, ale zároveň v rámci různých pozic, týmů, zemí a produktů. Využívá k tomu pobočky v mnoha zemích spadajících do jednotky Mars Multisales. Jakmile kandidát úspěšně završí program, dostane trvalou pozici. Kam přesně budou jeho další kroky směřovat, už do velké míry záleží právě na něm.
Aby kandidát mohl uspět při ucházení se o účast v programu během následujících třech let, musí být připravený převzít zodpovědnost za úkoly se skutečným dopadem, být plný chuti pracovat a ambicí. Kandidát také musí být schopný skvěle komunikovat a být ochotný sdílet nápady a plány na jejich realizaci s ostatními, zároveň ale také poslouchat nápady ostatních spolupracovníků. Mars je hrdý na fakt, že zůstává rodinným podnikem, kde se klade velký důraz na budování vztahů. Společnost proto hledá někoho, kdo se bude chtít podílet na vytváření prostředí plného spolupráce a aktivně vyhledávat kontakty.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama