e-news.cz - kurzy
Reklama

Rychlou půjčku Tesco Finanční služby vyřídíte do půl hodiny

21.02.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Rychlou půjčku Tesco Finanční služby vyřídíte do půl hodiny

Tesco Finanční služby spouští nový produkt – Rychlou půjčku na kartu, kterou můžete mít do půl hodiny.

Tento typ úvěru nově vyřídíte nejen na stáncích Tesco Finanční služby, ale také přímo na informacích v prodejnách Tesco, kde si můžete vyzvednout úvěrovou kartu a finance ihned využít. Novinku představují v kampani produkty, které jsou v řetězci Tesco běžně dostupné. Hlavními ambasadory marketingové komunikace jsou jablka a avokádo.
Rychlá půjčka na kartu funguje na platformě revolvingového úvěru. Zákazník může splacenou sumu znovu využívat a nemusí opětovně procházet procesem spisovaní nové smlouvy. Peníze má na kartě stále po ruce. Jsou mu k dispozici při nákupech v kamenných prodejnách, na internetu anebo si částku může převést na svůj účet či vybrat z bankomatu. Při splácení stačí platit minimální měsíční splátku. Ale zákazník může splácet i víc, klidně celou dlužnou částku najednou.
Půjčku si zákazník může vyřídit po telefonu a smlouvu podepsat například přímo na informacích v prodejnách Tesco. V tomto případě  dostane kartu ihned a je jen na něm, jak peníze využije. „Našim cílem je, aby náš nový produkt byl co nejvíce dostupný, proto rozšiřujeme počet míst, kde si můžou klienti rychlou půjčku vyzvednout. Aktuálně je v Česku 89 prodejen, kde jsme klientům k dispozici, ať už na stáncích Tesco Finančních služeb, které obsluhuje náš obchodní partner Home Credit, nebo na Informacích v Tesco,“ uvádí Markéta Koptišová Mocová, manažerka Tesco Finanční služby ČR.
Mezi hlavní výhody nového produktu patří jeho okamžitá dostupnost. Klienti si rychlou půjčku na kartu mohou vyřídit i online. Za vyřízení, vedení ani doplacení nejsou žádné poplatky navíc.
Na nový produkt je navázaná televizní kampaň. Ústředními postavami reklamních spotů jsou jablka a avokádo. „Pokračujeme v úspěšném konceptu zaměřeném na ovoce, zeleninu a další produkty, které jsou běžně dostupné v prodejnách Tesco. Tyto produkty v reklamě ožívají a oslovují zákazníky výhodami půjčky.“ dodává Kateřina Cmerková, vedoucí marketingové komunikace společnosti Home Credit, která je poskytovatelem Tesco Finančních služeb. Cílem konceptu je celkové sjednocení komunikace, zábavné představení benefitů nabízených finančních produktů a v neposlední řadě zvýšení povědomí o značce.
Tesco Finanční služby
Společnost Tesco nabízí svým zákazníkům produkty osobních financí pod značkou Tesco finanční služby. Jedná se především o kreditní kartu, napojenou svými benefity na věrnostní program ClubCard a hotovostní úvěry včetně konsolidací. Partnerem a poskytovatelem těchto produktů je společnost HomeCredit, a.s. Stánky Finančních služeb mohou klienti navštívit ve 25 obchodech Tesco v České republice na 25 obchodech na Slovensku. Produkty Tesco Finančních služeb je možné rovněž sjednat telefonicky.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama