e-news.cz - kurzy
Reklama

Hotel Don Giovanni změnil vlastníka za asistence skupiny APOGEO

03.03.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Hotel Don Giovanni změnil vlastníka za asistence skupiny APOGEO

Při prodeji pražského hotelu Don Giovanni, který nedávno koupil skandinávský rodinný fond Wenaasgruppen, asistovala česká poradenská skupina APOGEO.


Naše práce při prodeji hotelu – předprodejní finanční a daňová prověrka, interní valuace a analýzy, jakož i strukturování transakce včetně modelace účetních a daňových dopadů – je pro nás logickým vyústěním vztahu s klientem, kterému jsme před několika lety pomáhali hotel koupit,“ říká Pavel Postl, partner APOGEO pro oblast transakcí. V roce 2015 koupila zahraniční investiční společnost pod vedením Mornington Capital a za účasti českého hotelového řetězce CZECH INN HOTELS hotel Don Giovanni od německé skupiny DORINT.
Při transakci jsme klientovi byli oporou jak při komunikaci s protistranou či jeho poradci, tak při klíčových rozhodnutích, která následně prodávající spolu se svým týmem činil,“ upřesňuje Postl.
Asistence při prodeji dříve nakoupeného aktiva či podílu je pro nás běžnou součástí podpory klientů. Je totiž filosofií APOGEO Group poskytovat podporu našim klientů ve všech situacích podnikatelského života a v kterékoli části životního cyklu firmy,“ vysvětluje Vítězslav Hruška, partner APOGEO Group.
Investiční trh s hotelovými nemovitostmi je podle odborníků ve velmi dobré kondici a tomu odpovídá i poptávka ze strany investorů. Ti proto volí i širší centrum Prahy, jako je lokalita Žižkova, kde se hotel Don Giovanni nachází.
Hotel nabízí na 400 pokojů a disponuje 30 konferenčními sály s celkovou kapacitou dvou tisíc míst. Stavba byla zahájena v roce 1993, slavnostní otevření se uskutečnilo na jaře 1995.
Foto: www.activetimes.eu


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama