e-news.cz - kurzy
Reklama

Benefit pro přírodu. Kapsle Waterdrop snižují množství plastů

24.07.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Benefit pro přírodu. Kapsle Waterdrop snižují množství plastů

Waterdrop je unikátní mikrodrink v kapsli, který představuje alternativu ke slazeným nápojům v plastu.

Jedna kapsle ochutí až 600 ml vody, bez zbytečného cukru a chemie. Obsahuje navíc  řadu vitamínů a antioxidantů.
Ve svém portfoliu nabízí Waterdrop kromě kapslí k ochucení vody také skleněné lahve, termolahve nebo bambusová brčka. Kapsle podporují nejen v dodržování pitného režimu, ale mají i pozitivní dopad na odpadové hospodářství. V balení po dvanácti kapslích je množství recyklovatelného obalu nižší než u víčka od plastové lahve. „Jsme hrdí, že kapsle snižuje produkci odpadu o 97 procent oproti klasické PET lahvi,“ uvedla ředitelka společnosti Waterdrop pro Českou a Slovenskou republiku Kateřina Navrátilová. Ve společnosti Waterdrop se snaží v každém kroku výroby produktu dbát na sociální a environmentální aspekty. Rostliny se pěstují v režimu udržitelného hospodářství v rodinné firmě v Německu, nikoli na plantáži. Při rozvozu k zákazníkům využívají služeb dopravce, který dbá na životní prostředí, a za najeté kilometry a vyprodukované CO2 vysazuje nové stromy. Pro kompletaci papírových obalů využívá pracovní síly v chráněné dílně.
Pitný režim pomáhá Waterdrop zajistit i ve firmách. Zákazníky jsou firmy od pěti do padesáti tisíc zaměstnanců. V současné době spolupracuje společnost Waterdrop například s Porodnicí Podolí, kde je součástí programu „Motherbox nosí čáp“. Děti mají drink rády pro jeho chuť i pro hravý design obalů. Ne vždy chtějí pít pouze čistou vodu nebo vodu s ovocem a Waterdrop je pro ně vhodnou alternativou ke slazeným nápojům a sirupům. Podobný pitný režim mohou díky kapslím Waterdrop dopřát firmy i svým zaměstnancům. Například řada Clean obsahuje niacin, který přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, vitamín E pak k ochraně buněk před oxidativním stresem. Může se tak hodit například do kanceláří jako příjemný benefit. Další možností jsou tastingové akce, a to jak v sídle firmy, tak na speciálních akcích. Pro společnosti dále Waterdrop nabízí služby recyklace obalů od kapslí nebo propočet úspor na plastových obalech a CO2 při dopravě. Kapsle lze také využít jako dárek pro partnery, kdy je možné samozřejmě umístění loga.
Waterdrop už spolupracuje například s firmami JLV a.s., Toka a.s., Bonteque s.r.o. nebo ČSOB.
Pití kapslí Waterdrop tak může být nejen zábavné, zdravé, ale také pomůže k ochraně životního prostředí a snížení množství vyprodukovaných plastů.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama