e-news.cz - kurzy
Reklama

Naughty Harbor propojil realistické silikonové panny s virtuální realitou

22.07.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Naughty Harbor propojil realistické silikonové panny s virtuální realitou

Vzpomínáte na sci-fi Minority Report?

Vybavujete si scénu z Rufusova kybernetického salonu „Dreamweaver Headspa“, který poskytuje služby, při nichž mohou lidé zažít jejich vlastní fantazie? Ležícího muže ve virtuální kóji, na kterém se rytmicky pohybuje žena, pravděpodobně simulující sex? Privát s realistickými pannami Naughty Harbor nově nabízí kombinaci virtuální reality a sexuální realistické panny. Inovaci sexu ve virtuální realitě. Toto spojení přináší člověku naprosto nový rozměr vjemů a utváření světa mimo tuto realitu. V předběžném průzkumu zaznělo mezi stávajícími zákazníky nadšení, vzrušené očekávání a radost z této novinky. Zájem mají především muži.
Novinku si vybrali sami návštěvníci. „V předběžném průzkumu jsme dostali od našich zákazníků pozitivní zpětnou vazbu na takovou službu, a tak ji nově začleňujeme do naší nabídky. Tento nevšední erotický zážitek je možné si v České republice vyzkoušet pouze v Naughty Harbor,“ popisuje důvody zavedení této novinky v Česku zakladatel Naughty Harbor Patrik Duda.
Virtuální realita silně ovlivňuje dva z lidských smyslů, kterými jsou zrak a sluch. Člověk může jet na horské dráze nebo být v přítomnosti přitažlivé ženy a pokaždé to působí naprosto realisticky díky 3D prostoru virtuální reality. To je samo o sobě velmi zajímavým nevšedním zážitkem. Když se ale zapojí do této symfonie vjemů třetí smysl, kterým je hmat, je dosaženo podle provozovatele Naughty Harbor naprosto unikátního zážitku.
Lidé si užívají v prostředí, které plně pohlcuje jejich smysly a vychutnávají si svůdná potěšení, o kterých doposud jen snili,“ uvádí Duda s tím, že věří, že to, co člověk může vidět v některých sci-fi filmech, jako Blade Runner a další, kde jsou kupříkladu robotické společnice, bude časem něco naprosto normální. Tento obor je na počátku a on chce být u jeho zrodu a stát se tak dominantním hráčem na trhu.
Sex ve virtuální realitě, jak to vypadá?
Objednáte si realistickou pannu a při příchodu na privát kromě ní dostanete k dispozici headset pro virtuální realitu. „Podle vlastních preferencí si vyberete například oblíbenou pornoherečku, a zatímco si s ní budete ve virtuálním světě užívat horké erotické chvilky, v reálném světě vám bude k dispozici jedna z našich pan. Toto propojení přináší výjimečné sexuální zážitky a uspokojení,“ říká Patrik Duda z Naughty Harbor, který má za cíl inovovat oblast sexu.
Nejvíce možnost propojení hmatu s vysněnou realitou oceňují muži. Do budoucna podnik plánuje na této novince ještě zapracovat a posunout ji na další úroveň. Provozovatel chce vybavit všechny pokoje dalšími erotickými pomůckami tak, aby si muži i ženy mohli užít ještě více erotického uspokojení.
O virtuální realitě a propojení sexu byla i nedávná VR konference. Atraktivní téma odhalilo možnosti využití virtuální reality v situacích, kdy se mohou sexuálně projevit i lidé s neobvyklými žádostmi nebo dokonce handicapem. Může je připravit na reálné sexuální situace nebo pomoci při ventilaci napětí a při léčbě.
Video ZDE


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama