e-news.cz - kurzy
Reklama

Veřejnost může hlasovat v soutěži Equa bank Rodinná firma

24.09.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Veřejnost může hlasovat v soutěži Equa bank Rodinná firma

Soutěž Equa bank Rodinná firma roku hledá inspirativní příběhy rodinných firem, které úspěšně překonaly mnohá úskalí v podnikání, zakládají si

na dobrém jménu, čestném jednání a tradici firmy, kterou zamýšlejí zachovat prostřednictvím svých následníků i pro další generace.
Rodinné firmy podnikají promyšleně, odpovědně, v dlouhodobém horizontu a také pomáhají v místě, kde působí. Je pro ně důležitá i podpora rodiny v podnikání či sdílení zkušeností.

Začalo hlasování široké veřejnosti v soutěži Equa bank Rodinná firma roku. Hlasovat na www.rodinnafirmaroku.cz je možné od 23. září – 13. října 2019. Vyhlášení vítězů proběhne na Dni podnikatelů České republiky 30. října 2019 v Praze. Soutěž pořádá Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, generálním partnerem soutěže je již tradičně Equa bank, dalšími partnery jsou společnosti Deloitte, Amway, Amper Market a LeasePlan.

Letos se mohly firmy do ocenění přihlásit od 22. května do 9. září 2019. Vítězové voleni porotou jsou vyhlašováni ve dvou kategoriích: Malá firma (firmy do 50 zaměstnanců s obratem do 10 mil. EUR) a Střední firma (firmy do 250 zaměstnanců s obratem do 50 mil. EUR).
Vítěze Ceny veřejnosti soutěže Equa bank Rodinná firma roku (EBRFR) je možné vybírat z 5 nejlepších rodinných firem kategorie Střední firma a 5 nejlepších kategorie Malá firma. Deset finalistů pro hlasování veřejnosti vybrala porota. Jsou jimi (v abecedním pořadí): Akord Kvint spol. s r.o., ALIKA, a. s., Beznoska, s.r.o., DVOŘÁK – svahové sekačky, s. r. o., MORIS design, s. r. o., MVDr. Jiří Pantůček – Topvet, PEŠEK Machinery, s. r. o., REKO, s.r.o., Vinařství Ludwig, s. r. o., ZELENKA Czech Republic, s.r.o.
Hlasovat je možné na www.rodinnafirmaroku.cz/hlasovani-verejnosti/ v období od 23. září – 13. října 2019. Hlasující, který svůj hlas udělí jako 1000. v řadě, získá kvalitní hodinky tradiční značky PRIM, stejně jako vítězná firma za každou kategorii.
Equa bank se věnuje podpoře rodinných firem již osm let – tedy od svého vstupu na trh. Věříme totiž, že rodinné firmy jsou klíčovou součástí české ekonomiky. Jejich role je stále důležitější a významně se podílí na růstu české ekonomiky a na jejím exportu. I proto jsme stáli u zrodu soutěže Equa bank rodinná firma roku. Naše podpora rodinných firem má i konkrétní podobu v nabídce speciálních a zvýhodněných produktů určených právě pro ně. Mohou samozřejmě využít i ostatní produkty pro klienty firemního bankovnictví, kde letos rozšiřujeme spolupráci s Českomoravskou záruční a rozvojovou bankou v rámci programu Expanze a Úspora energie a pokračujeme v úspěšné spolupráci s Evropským investičním fondem v rámci programu COSME,“ říká Luboš Janoušek, ředitel firemního bankovnictví Equa bank, která je generálním partnerem soutěže Equa bank Rodinná firma roku. 
Jsme rádi, že počet soutěžících firem každým rokem stoupá. Našim cílem, jako pořadatele, je zvýšit povědomí o důležitosti rodinných firem pro českou ekonomiku a celý tento segment dlouhodobě podporovat,“ dodává Eva Svobodová, členka představenstva a generální ředitelka Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama