e-news.cz - kurzy
Reklama

Poradna: Rozbitý spotřebič nebo ukradený telefon? Co se vyplatí pojistit

05.11.2019, Autor: Karolína Hurychová

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Poradna: Rozbitý spotřebič nebo ukradený telefon? Co se vyplatí pojistit

Naučili jsme se žít v době rychlé spotřeby, kdy lidé často neřešili opravy spotřebního zboží.

Dnes už začíná být doba jiná, jak tvrdí expert Viktor Houška, že zákazníci už se poohlížejí po delších zárukách a záručních opravách.
Jak funguje pojištění prodloužené záruky a vyplatí se u spotřebičů?
Standardní dvouletou zákonnou záruku si můžete prodloužit o jeden, dva nebo tři roky a mít tak jistotu, že nebudete mít dlouhou dobu zbytečné náklady na opravy navíc. Prodloužená záruka totiž pokrývá mechanické, elektronické nebo elektrické vady spotřebičů, na které by se vztahovala zákonná záruka prodejce, avšak vada nastane nebo se projeví až po jejím skončení. Pojištění je nejvíce vhodné právě ke spotřebičům do domácnosti, jako jsou pračky, sušičky, ledničky, myčky, televize apod.
V případě škody je zajištěna oprava přístroje zdarma. A pokud výrobek není možné opravit, získáte kredit na nákup nového přístroje dle vašeho výběru tam, kde jste nakoupili ten původní, nebo dostanete peníze na účet. Pojištění sjednáte rychle a jednoduše přímo při koupi výrobku, bez nutnosti návštěvy pojišťovny.
Pojištění nového mobilu? A na co se záruka vztahuje?
Pojištění nahodilého poškození a odcizení si lze sjednat při koupi nového mobilního zařízení a v případě, že dojde k nahodilému poškození, tak vám jej pojišťovna nechá opravit. Pokud by již oprava nebyla možná, oprava se nevyplatí nebo dojde k jeho odcizení, dostanete od pojišťovny nový přístroj nebo náhradu. Pojištění platí celosvětově, tedy i když jste na dovolené. Pojištění sjednáte rychle a jednoduše přímo při koupi výrobku, bez nutnosti návštěvy pojišťovny. Přesnou specifikaci Pojištění nahodilého poškození a odcizení a Pojištění prodloužené záruky najdete v příslušné rámcové smlouvě.
VIKTOR HOUŠKA, BNP Paribas Cardif Pojišťovna.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Recenze zákona o lobbování

18.03.2024, Autor: red

O českém právním řádu se všeobecně soudí, že se stoupající kvantitou trvale klesá jeho kvalita. Pokud platí zákon přechodu kvantity v kvalitu, pak je legislativa výjimkou. Pravděpodobně to souvisí i s tím, že vedle dalších právnických profesí je legislativec málo placen, a když to nefunguje, slouží jako fackovací panák.

Švehla: Euro a politika

17.03.2024, Autor: Martin Švehla

Když pan prezident jednou větou vyvolá veřejnou diskusi, svědčí to o jeho vlivu. V případě zavedení eura to sice není diskuse, která by spojovala, ale také to není nic, co by širokou veřejnost až tak vzrušovalo. Navíc exportéři, kteří se zpočátku zdáli být nejhlasitějšími zastánci přijetí eura se z diskuse vytratili poté, co koruna oslabila a zajistila jim dodatečné příjmy.

Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Bez jakých znalostí a dovedností se dnes zaměstnanci neobejdou?

14.03.2024, Autor: Z blogosféry

Aby člověk získal a udržel si dobré pracovní místo, musí se prosadit často ve vysoké konkurenci. K tomu pak potřebuje určité vlastnosti a schopnosti, které pomohou podávat patřičné výkony, zvládat pracovní situace a efektivně komunikovat s kolegy i nadřízenými. Co je v současném boji o kvalitní pozici potřeba nejvíce?

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama

Švehla: Hartzování na trhu práce

04.03.2024, Autor: Martin Švehla

Ty návrhy se opakují a vracejí už skoro třicet let: uvolnit trh práce a tím rozhýbat českou ekonomiku. Obecně se soudí, že náš pracovní trh je „přehřátý“, zároveň velmi rigidní, že neumožňuje firmám pružně reagovat na situaci (vyhazovat a nabírat zaměstnance) a ještě jsme závislí na levných pracovních silách, migrujících k nám z Ukrajiny a z dalších zemí. Není to tak úplně pravda.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama