e-news.cz - kurzy
Reklama

Startupy se mohou do 5. března přihlásit do PowerUp! Challenge

28.02.2020, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Startupy se mohou do 5. března přihlásit do PowerUp! Challenge

PowerUp!

Challenge je výzva pro startupy, scaleupy a malé a střední podniky ze střední a východní Evropy, jejichž produkty v oblasti energetiky, inteligentních technologií a mobility řeší dnešní problémy s technologií zítřka.
Těm nejlepším týmům už šestým rokem nabízí investiční a další příležitosti, jako je například rozvoj týmových dovedností, přístup k investorům nebo expanze na mezinárodní trh. 
Vybraným týmům se budou během víkendového Boot Campu věnovat profesionální mentoři. „Jejich úkolem bude diskutovat se startupisty jejich byznys model, sales strategie nebo marketing. Nevynechají ani přípravu a tipy, jak uspět na podiu.“, říká Michal Štefan, manažer aktivit na podporu podnikání v DEX Innovation Centre a organizátor Country Final v České republice.
Challenge se skládá ze dvou kol. První kolo, Country Final, proběhne 21. dubna 2020 v prostorách pražského co-workingu Opero. Tam startupy využijí znalosti z Boot Campu a utkají se během tříminutových prezentací před odbornou porotou. Ta bude hodnotit nápad a jeho potenciál i samotnou prezentaci. Vítěz získá titul InnoEnergy Startup roku a postup na Grand Final v polském Krakově.
Tam bude soupeřit s nejlepšími startupy z ostatních zemí. Soutěžící odprezentují své produkty a služby před mezinárodním publikem, novináři a investory. Ve hře je nejen 65 000 EUR od InnoEnergy, ale i další investice a služby od partnerů Challenge. Jedním z nich je například Amazon Web Services, který poskytne mentoring a možnou spolupráci s některými ze soutěžících.
„České zastoupení bylo v minulosti velice kvalitní“, říká Jan Kubalík, CEO DEX Innovation Centre. „V posledních třech letech české startupy obsadily dvě druhá místa. Via Alta se umístila v roce 2017 a zabývá se zpracováním tříděného odpadu a přeměnou biologického odpadu na biopalivo. V roce 2018 uspěl také startup Neuron Soundware, který vyvinul technologii na bázi umělé inteligence, schopnou rozumět zvukovým a vibračním signálům a díky tomu dokáže odhalit různé odchylky a poruchy ve strojích. Oběma firmám se velice daří a já věřím, že tento rok zazáří další český startup“, dodává Kubalík.
Deadline pro podání přihlášek je 5. března 2020. Přihlásit se můžete na https://powerup.innoenergy.com, kde najdete i další podrobnosti a podmínky.
O DEX Innovation Centre
DEX Innovation Centre je neziskové, multidisciplinární výzkumné centrum v Liberci se zaměřením na aplikaci digitálních řešení skrze různé sektory. Hlavními oblastmi jsou Chytré Zdraví, Energie a Doprava.
DEX Innovation Centre zlepšuje společnost skrze digitální inovace a výzkum. Daří se to díky 4 hlavním aktivitám – spolufinancováním výzkumných a inovačních projektů, spoluvytvářením nových inovací, budováním nových startupů a technologických týmů a vzděláváním cílových skupin.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama