e-news.cz - kurzy
Reklama

Personální změny ve skupině Genesis Capital

07.04.2020, Autor: Petr Vrabec

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Personální změny ve skupině Genesis Capital

Společnost Genesis Capital Equity, poskytující poradenství private equity fondům v rámci skupiny Genesis Capital, má nového řídícího partnera.

Stal se jím Ondřej Vičar, který pro Genesis Capital pracuje od roku 2007. Ve funkci nahradil Jana Taubera, který Genesis Capital před více než dvaceti lety založil a vybudoval z něj jednoho z nejvýznamnějších hráčů v oblasti private equity ve střední Evropě.
Změna ve vedení je završením přirozeného procesu nástupnictví a souvisí také se záměrem připravovaného spuštění nového fondu Genesis Private Equity Fund IV. Součástí tohoto procesu je i série dalších personálních povýšení v rámci investičního týmu.
Kromě změny na pozici ředitele společnosti proběhly také změny na dalších pozicích. Novým, celkově již pátým partnerem společnosti se stal Martin Viliš, který doposud zastával pozici seniorního investičního ředitele. Tatiana Balkovicová byla povýšena na pozici seniorní investiční ředitelky. Tomáš Sýkora, dosud na pozici seniorního investičního analytika, se nově stal investičním manažerem. Adam Ruta byl povýšen na pozici seniorního investičního analytika.
„V naší pracovní a investiční filozofii dlouhodobě sázíme nejen na každodenní práci všech lidí bez rozdílu, ale také na kombinaci zkušenosti, odhodlání a talentu. A také na stabilitu, pokoru a respekt. Jen díky tomu jsme již více než dvacet let spolehlivým středoevropským partnerem podnikatelů, manažerů a našich investorů – etablovaných finančních institucí. Fondy Genesis podpořily ve své dvacetileté historii více než 50 malých a středních společností a spojily své síly s desítkami manažerských týmů. Mnoho z těchto firem se díky spolupráci s námi dostalo na špičku ve svém oboru. Nová role tedy vzhledem k trvale rostoucímu záběru našich aktivit pro mě symbolizuje především zodpovědnost. A na prahu aktuálních témat a rizik samozřejmě také velký úkol,“ uvedl nový řídící partner Genesis Capital Equity Ondřej Vičar.
„Změnu na pozici řídícího manažera jsme připravovali již delší dobu. Ondra pracuje pro Genesis Capital již bezmála 13 let. Během této doby se podílel na velkém počtu transakcí a za dobu svého působení výrazně přispěl k dlouhodobému růstu a rozvoji celé společnosti a její transformaci do skupiny. Již delší dobu měl na starosti personální rozvoj společnosti, v rámci kterého přivedl do týmu řadu cenných posil. Díky tomu jsme lépe než kdy předtím připraveni na další růst,“ uvádí Jan Tauber, který společnost neopouští a nově bude zaujímat pozici Chairmana a předsedy investičních výborů
 
 


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Ministr Síkela slavnostně uvedl Jana Michala do funkce generálního ředitele agentury CzechInvest

10.04.2024, Autor: red

Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela dnes v prostorách agentury CzechInvest slavnostně uvedl do funkce nového generálního ředitele Jana Michala. Během tiskového brífinku zmínil nejen klíčovou úlohu agentury v podpoře investic, podnikání a inovací posilujících českou ekonomiku, ale i potřebu zachytit aktuální trendy světové ekonomiky a využít je ve prospěch budoucí konkurenceschopnosti Česka.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
Reklama

Praha umístí na vodárenské objekty fotovoltaické elektrárny  

10.04.2024, Autor: red

Na patnácti vodárenských objektech po celém území hlavního města a v Káraném se letos objeví fotovoltaické elektrárny. Jako první byly panely instalovány v areálu vodojemu Rokle v Modřanech. Pražské vodovody a kanalizace zajistí umístění fotovoltaliky na šesti objektech. Kromě Modřan také na vodojemech a čerpacích stanicích ve Velké Chuchli, Vyhlídkách, Malvazinkách, Vidouli a Úpravně vody Káraný. Celkový objem investic dosáhne 10,5 miliónu korun.

Tisková zpráva k zahájení osvětové akce ČESKO BĚŽÍ MODŘE

13.03.2024, Autor: red

(Za sklem o. s., Praha, 12.3.2024) Česko Běží Modře představuje nové pojetí osvětové akce u příležitosti Světového dne zvýšení povědomí o autismu v České republice. Akce je pořádána formou zážitkového charitativního běhu, který společnost EVENT media s.r.o. (organizátor akce) koncipovala v modré barvě, symbolizující komunikaci, jednu ze zásadních bariér vzájemného porozumění lidí na spektru autismu s okolím.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama

PVK nabídnou prohlídku laboratoří s rozborem vody zdarma

04.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily na sobotu 23. března den otevřených dveří ve svých akreditovaných laboratořích. Ty se nacházejí v Dykově ulici 3 na Vinohradech, vstup je přes Zákaznické centrum PVK.

Na skvěle ošetřené pivo už i do malých měst a „nepivních“ podniků. Hvězdu sládků získalo v Česku přes 800 provozoven

27.02.2024, Autor: Z blogosféry

Již 836 tuzemských hospod a restaurací se pyšní oceněním Hvězda sládků za perfektní péči o čepované pivo. Od roku 2019, kdy Plzeňský Prazdroj cenu uděluje, stoupl počet „hvězdných“ hospod 2,5krát. Mezi stálicemi je téměř 200 restaurací, které drží Hvězdu sládků nepřetržitě od samého počátku.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

Novou mluvčí ČNB se stala Štěpánka Filipová

02.02.2024, Autor: Z blogosféry

Mluvčí České národní banky (ČNB) a zástupkyní ředitele komunikace se stala Štěpánka Filipová. Doplní tak tým pod vedením Jakuba Holase, kterého do pozice ředitele odboru komunikace jmenovala v lednu bankovní rada ČNB.

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama