e-news.cz - kurzy
Reklama

Inženýrem na NEWTON College

07.07.2020, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Inženýrem na NEWTON College

Vysoká škola aplikovaného byznysu NEWTON College získala od Národního akreditačního úřadu pro vysoké školství akreditaci na navazující magisterský program Ekonomika a management.
„Tím, že můžeme udělovat akademický titul inženýr se potvrdila správná cesta naší školy, kterou je kvalitní akademické vzdělání v těsné spolupráci s praxí v renomovaných společnostech a podpora studentů v jejich profesním i osobním rozvoji,“ říká rektor NEWTON College MUDr. Jan Mojžíš.
Nově akreditovaný program je zaměřený na ekonomiku a řízení podniku. Studium probíhá v prezenční nebo kombinované formě. Charakterem výuky a individuálním přístupem navazuje na bakalářské studium na NEWTON College. Po úspěšném zakončení studia získají absolventi diplom a titul Ing. v programu Ekonomika a management. „Jsme velmi rádi, že se garantem našeho nového programu stal bývalý člen Bankovní rady ČNB a současný velvyslanec v Číně Prof. PhDr. Ing. Vladimír Tomšík Ph.D. PhD. Pro studenty bude studium pod jeho vedením jistě velmi inspirující a přínosné,“ dodává rektor MUDr. Jan Mojžíš.
NEWTON College také počítá s tím, že bude v nadcházejícím zimním semestru pokračovat kromě klasických přednášek v učebnách i ve svém on-line programu.
„Během krize, způsobené koronavirem, jsme pro studenty rozjeli projekt NEWTON #StayHome. Během třiceti vysílacích dnů jsme absolvovali čtyřicet pět přednášek, šest workshopů a čtyři cvičení. Projektu se kromě vyučujících zúčastnilo i mnoho inspirativních osobností a měl více než sto dvacet tisíc diváků,“ říká prorektor NEWTON College doc. Ing. Jiří Koleňák, Ph.D., MBA.
Advertorial
 
 
 


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
Reklama