e-news.cz - kurzy
Reklama

Hry Sazky letos vytvořily už přes sto loterních milionářů

17.09.2020, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Hry Sazky letos vytvořily už přes sto loterních milionářů

Sazka má letos už stovku šťastlivců, kteří trefili minimálně milion korun, většinou ale mnohem víc. I proto je částka, kterou si rozdělili, rovných 876 096 448 korun.


Společnost Sazka mění životy i v letošním roce. Je to jen pár dní, co díky jejím hrám vzniklo už sto loterních milionářů. Tito klikaři brali dohromady víc než 876 milionů korun, průměrná výhra je tak bezmála 8,8 milionu korun.
Přečtěte si také: Sazka slaví 3 000 loterních milionářů! Tady je 9 zajímavostí o výhrách i výhercích
Češi ale trefili mnohdy mnohem víc a často i desítky milionů korun. O tři nejvyšší výhry, které padly, se postarala Sportka.

  1. Místo: Výhra 50 631 869 korun (Sportka, 8. 1. 2020)

Přes padesát milionů putovalo na začátku roku dvojnásobné mamince z Olomouckého kraje. Tuto krásnou výhru jí zajistil tiket Sportky za pouhých sto dvacet korun. A zcela jistě tak jde o nejlépe zhodnocené peníze jejího života.

  1. Místo: Výhra 94 482 333 korun (Sportka, 30. 8. 2020)

Druhá nejvyšší výhra letošního roku padla před pár týdny – téměř stomilionové štěstí se usmálo na sázejícího ze Středočeského kraje. Muž trefil jak šest čísel, která vypadla z osudí, ale zároveň i poslední číslo Šance. Díky tomu bral Superjackpot ve výši víc než 94 milionů.

  1. Místo: Výhra 192 024 310 korun (Sportka, 15. 4. 2020)

Rekordmanem letošního roku je sympatický čtyřicátník z Ústeckého kraje. Tiket si koupil v pražské trafice v rámci služební cesty a zástupcům Sazky prozradil, že vyhrát 192 milionů byl neskutečný pocit štěstí. To si ale nebude užívat sám. Spolu s manželkou se rozhodli, že část výhry pošlou své rodině a přátelům a také spolkům na ochranu zvířat, které podporovali už předtím, než se na ně Sportka víc než krásně usmála.
Jubilant z Ústecka
A kdo se stal oním stým letošním loterním milionářem? Jde o sázejícího z Ústeckého kraje, který si ve středu, 9. září vsadil plný tiket náhodných čísel včetně Šance. A protože uhodl poslední šestičíslí, získal jackpot této doplňkovky ve výši 5 877 720 korun.
Není to ale jen obří radost, kterou sázejícím výhra v loterii přinesla. Kvůli novému zákonu, který začal platit letos v lednu, museli všichni zaplatit novou daň ve výši patnáct procent z vyhrané částky. Dohromady tedy odvedli 131 milionů korun. V případě nejvyšší výhry 192 milionů korun manželský pár z Ústecka rovnou odevzdal bezmála dvacet devět milionů.
„Daň z výher mi vadí, protože není vůbec jasné, kam pak peníze směřují. Raději bych stejnou částku povinně odvedl na dobročinnost,“ řekl výherce letošní nejvyšší částky.
Staňte se dalším českým milionářem
Desítky milionů můžete ve Sportce trefit i nyní, dnes se konkrétně bude hrát o bezmála padesát milionů. Nepropásněte svoji šanci stát se dalším českým loterním milionářem a klikněte si pro tiket na tento odkaz.
18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Advertorial


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama