e-news.cz - kurzy
Reklama

Sportujte se Sazkou alespoň z domova

06.10.2020, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Sportujte se Sazkou alespoň z domova

Omezení setkávání neznamená, že se musíte zavřít doma, sedět u televize a nic nedělat. Právě naopak! Podzimní sychravé počasí, střídání teplot a nedostatek pohybu vedou k jedinému – špatné odolnosti organismu.


Otevřete www.odznakvsestranosti.cz, zaregistrujte se a začněte plnit disciplíny. Budete se cítit lépe.
Český olympijský výbor a společnost Sazka připravili sportovní web pro širokou veřejnost. Najdete na něm dvanáct sportovních disciplín, které můžete absolvovat kdykoliv během podzimu a zimy. Před vámi už je plnilo několik olympioniků, jako třeba desetibojař Roman Šebrle nebo kanoista Martin Fuksa, a vy se s nimi můžete porovnat! Nebo si můžete zasoupeřit i s kamarády či rodinou.
„Některé disciplíny je možné odsportovat venku, pár jich ale zvládnete i doma. Návod, jak si výkony správně změřit najdete na videích přímo na webu. Nejde však ani tolik o výkon, jako spíš o radost z pohybu. Právě sportování totiž podle nás pomáhá k lepší náladě i celkové odolnosti. Právě proto jsme do sportování zapojili i naše zaměstnance,“ říká Tereza Vyhnálková ze Sazky.
„Projekt a disciplíny jsou určené všem. Jak sportovcům začátečníkům, tak i profíkům. Je jedno, jestli vám je patnáct nebo šedesát. Systém mimo jiné umožňuje přepočítání výsledků vzhledem k věku, takže můžete vyzvat třeba babičku nebo dědečka a vzájemně poměřit síly,“ dodává Šárka Kašpárková, bronzová medailistka z olympiády a jedna z ambasadorek projektu.
Nebojte se zapojit. Můžete to udělat anonymně, nebo vaše výkony i sdílet s hashtagem #odznakvsestrannosti.
Advertorial


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama